"Al fin y al cabo, somos lo que hacemos para cambiar lo que somos" Eduardo Galeano

La raó de ser i el motor de VOLS és el Voluntariat, no s'entén l'entitat d'una altra manera. Persones que de forma totalment altruista posen el seu temps, coneixements i energia per contribuir a la construcció d'un món més just i solidari, tant al nord com al sud. El nostre signe d'identitat:"Pel Dret a l'Educació", el defensarem on sigui, perquè creiem que és la base per aconseguir ciutadans globals més crítics que estiguin disposats a lluitar per transformar la societat.

  • Voluntariat Local

    Des de VOLS entenem la sensibilització, l'educació pel desenvolupament i la incidència política com les claus per canviar les regles del joc de la desigualtat. Anar a viure una experiència de Voluntariat Internacional ens ajuda a obrir els ulls, ser més receptius, oberts de ment, etc. Poder observar les desigualtats extremes in situ sovint ens porta a la rebeldia contra un sistema marcat pels interessos econòmics i en el que molts cops la persona es converteix en un número.

    Creiem que a escala local es pot fer molt, implicant-nos en les decisions més properes dels nostres governants, escollint el tipus de vida que volem, els productes que comprem, apostant per polítics que creuen en el bé comú, etc. Tot això farà que de mica en mica les decisions a nivell més local tinguin una repercusió global.

    Des de VOLS us podem oferir la il·lusió de posar un petit gra de sorra i participar en aquesta empresa ciutadana i us animem que col·laboreu amb nosaltres. Ho podeu fer des de les diferents COMISSIONS DELEGACIONS de l'entitat. Estem convençuts que el vostre suport, de ben segur, serà cabdal.

 

Лечение инсульта стволовыми клетками в Германииполигон отзывыотзыв MFXJeanneau 54купить агрегаты передвижные сварочныеwader игрушкикак подключить плазму к ноутбукудетские рубашки для девочек